Vernieuwende events in een Veranderende Wereld!

David Wolfe – Peak Performance by the way you eat!

David Wolfe – Peak Performance by the way you eat!

 

David Wolfe wordt beschouwd als ‘s werelds top-autoriteit op het gebied van natuurlijke gezondheid, schoonheid, voeding, kruiden, raw food en organische superfoods. David Wolfe heeft een masters degree in de voedingsleer en is toonaangevend met zijn visie, missie, coaching en zijn bedrijf.  David heeft ruim 15 jaar ervaring en kennis van de werking, chemie, en de core mechanica van het menselijk lichaam; hoe het lichaam wordt beïnvloed door de moderne stressoren van de snelle, overbelaste en onevenwichtige levensstijl van vandaag, wat letterlijk een “killer” is voor onze schoonheid, gezondheid en een lang leven.

Kijk hier naar de bijzondere fotoreportage over het uitverkochte evenement in 2010 : KLIK HIER!

Met zijn levenslange passie voor het inspireren van mensen om ” De Beste Dag Van Hun Leven” te hebben, heeft David de harten en geesten van honderdduizenden mensen over de hele wereld geraakt. David is een levend voorbeeld van wat het betekent om te doen wat je zegt op de weg naar steeds hogere niveaus van natuurlijke gezondheid en piek-prestaties.

Als schrijver van de bestsellers Eating for Beauty, The Sunfood Diet Success System, David Wolfe on Raw Foods, Superfoods and Superherbs, Superfoods: The Food and Medicine of the Future, versterkt en inspireert David Wolfe mensen om de baas te worden over hun gezondheid, zelfs tegen alle hedendaagse eisen in van milieuvervuiling en veranderde eetgewoontes. Door het maken van eenvoudige, weloverwogen beslissingen, laat David ons zien dat we allemaal genieten van quality time voor onszelf en met onze familie, aangezien gezondheid ‘echte rijkdom’ is!

David heeft een aantal groene en milieuvriendelijke bedrijven opgericht die nog steeds toonaangevend zijn met de meest innovatieve, hoogste kwaliteit, biologische superfoods en producten en informatie gerelateerd aan een gezonde levensstijl. David Wolfe’s leiderschap is geïnspireerd door de principes van duurzame landbouw, het leven in harmonie met de natuur en ethische mondiale samenwerking.

David Wolfe coacht, adviseert en inspireert grootheden als Woody Harrelson, Anthony Robbins, etc.

Hij is een begenadigd spreker, overal in de wereld boeit hij zijn publiek tot het einde! David heeft meer dan 2000 lezingen en seminars wereldwijd gegeven en het podium gedeeld met sprekers als Tony Robbins, Mark Victor Hansen, T. Harv Eker, John Gray, Les Brown, Barbara DeAngelis, Brian Tracy en vele anderen.

Wolfe heeft ook gastoptredens verzorgd voor een miljoenenpubliek bij ondermeer CNN, MSNBC, CNN, ESPN, Larry King Live en heeft op de cover gestaan bij prominente bladen als Forbes, USA Today, L.A. Times en Men’s Health.

Tijdschema:

  • Ontvangst/registratie                       12.30 uur
  • Aanvang seminar – deel 1               13.30 uur
  • Pauze                                                       15.30-16.15 uur
  • Seminar – deel 2                                16.15-18.15 uur

 

Datum & tijd 30 Oktober 2011 – 12.30 uur t/m 18.15 uur (uitloop mogelijk…)
Locatie Amsterdam
Prijs 151 euro p.p.
UITVERKOCHT! Registratie op wachtlijst mogelijk…
Wij bellen u dan bij plaats…
Voertaal Engels
Informatie Nadere informatie kunt u aanvragen via [email protected] , tel. +316-146 11 554
Organisatie Purity Events, Succesgids en Mastercare

View MapMap and Directions | Register  Share

 

Registreer / Tickets
Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes