Vernieuwende events in een Veranderende Wereld!

Puur Missie

Missie

Door te leven en te werken met passie en middels het maken van verschillende positieve verbindingen ontstaat een breed en betrouwbaar platform van personen en bedrijven welke bezig zijn op het pad zoals voor hen bestemd (dharma*).

Deze verbindingen zorgen voor de juiste energie en het creëren van de juiste manifestaties.

Purity Events levert hiertoe een bijdrage middels het organiseren van (publieks) evenementen, lezingen, workshops en festivals met (inter) nationale sprekers. Een ieder krijgt de kans om dichter bij de puurheid te komen en hierdoor te gaan leven vanuit de kern, het hart.

› Personal freedom comes through conscious choice š

De grote droom van Purity Events is het opzetten van een opvanghuis voor kinderen en (eventueel) ouders. In zo’n huis voelen alle kinderen zich veilig, gewaardeerd en gestimuleerd in vrijheid en ouders voelen zich begrepen en ondersteund. Kinderen kunnen “kind zijn”.
Om deze droom tot een realiteit te maken is het belangrijk de juiste verbindingen aan te gaan met de beste op zijn of haar vakgebied. Zo zal op het ogenblik dat deze droom werkelijkheid is geworden, gewerkt worden met de beste therapeuten, opleiders, voedingscoaches en adviseurs.
Een plek waar coaches, creatief therapeuten, opleiders en begeleiders op speelse wijze hun passie kunnen tentoonspreiden. Een plek waar iedereen zich op zijn manier warm, thuis en veilig voelt.

Van deze ontwikkelingen houden wij een ieder op de hoogte. Met het oog op deze verbindingen zijn wij altijd in voor goede ideeen en suggesties. Heeft u zo’n goed idee dan vernemen wij dit heel graag van u en bij voorkeur per e-mail; [email protected]

*(Over het algemeen gelooft men dat iemand die in overeenstemming leeft met de dharma, het doel van zijn bestaan heeft bereikt of zal bereiken. Bron http://nl.wikipedia.org/wiki/Dharma)

Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes