Vernieuwende events in een Veranderende Wereld!

Samen Sterk

De kracht van Samen Sterk in Eénheid

 

De kracht van Samen Sterk is immens. Wanneer  een ieder werkt met passie en doet waar hij/ zij het beste in is, zal dit direct tot uiting komen in dát wat wordt aangeboden. Kortom: Samen Sterk Genieten in Eénheid!

Met dit gedachtegoed zoekt Purity Events Partners op basis van `Equality` waarmee we gezamenlijk zorgen dat manifestaties uitgekomen dromen blijken en we in “Unity” floreren.
Een evenement georganiseerd door en/ of met Purity Events staat garant voor succes, passie en puurheid.

 

 • 2Inspirit
 • Cok van der Lee
 • Club Lite
 • Crystal Skull Center
 • Mattijs Gritters Doublet
 • Fijne Wijntjes
 • Food 4 Inspiration
 • Frontier Bookshop
 • Heart4Earth
 • Mangala
 • MasterCare
 • Ode
 • Rishis
 • Succesgids
 • Want2Know

2Inspirit
“Vanuit het Hart van Licht voor iedereen” is en blijft het motto van 2Inspirit, een organisatiebureau voor kleine en grote evenementen. Samen met Arco Groenenveld organiseert Purity Events in 2011 en 2012 een aantal zeer bijzondere evenementen, waaronder David Icke en James Redfield. En er volgt nog meer!


Cok van der Lee
Cok van der Lee is een goede vriend en zakenrelatie. Naast zijn mooie, eerlijke en pure engelenproducten, kun je hem inhuren als Manager assistent gedurende evenementen. Naast het nodige energiewerk, weet Cok eveneens raad met aardse taken. Wij spreken uit ervaring wanneer wij zeggen dat wij u aanbevelen dit te doen. Cok is een hardwerkende, helende en betrouwbare partner met veel kwaliteiten.  
Op de website van Cok vindt u alle informatie over een Persoonlijke Engelenreading, Engelenkaartlegging, Groepsreading, Huis/ruimte zuivering en zijn mooie engelen producten. www.angelconnection.nl

Mattijs Gritters Doublet
Lid van het evenementenbureau op het gebied van evenementen waarbij gelijkwaardigheid hoog in het vaandel staat.
De meeste projecten welke op het pad komen van Purity Events worden in samenwerking gedaan met Equality.
Jarenlange werkervaring als projectmanager bij Cap Gemini heeft ertoe bijgedragen dat de specialisatie van Mattijs geënt is op procesbegeleiding en zijn enorme kennis en ervaring op het gebied van IT en techniek.
Mattijs is een hardwerkende zakenpartner met het hart op de goede plaats. Een onmisbare schakel in het geheel.

Fijne Wijntjes
Fijne wijntjes is een initiatief van Kees en Henk van der Pol.
Beiden broers hebben een zeer goede baan en zijn vanuit passie voor wijn en goede doelen gestart met Fijne Wijntjes.
Kees van der Pol doet eveneens veel vrijwilligerswerk voor Purity Events.
De opbrengst van Fijne Wijntjes gaat voor het overgrote deel naar goede doelen.  Deze doelen worden zorgvuldig uitgezocht. Wanneer je wijn drinkt van Fijne Wijntjes ga je eveneens voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.
Tegenwoordig levert Fijne Wijntjes biologische wijnen! Neem geheel vrijblijvend contact op voor verdere informatie.
(“Fijne Wijntjes” worden in alle prijsklassen, smaken en soorten aangeboden. Voor meer informatie stuur een email aan [email protected], met in het onderwerp Fijne Wijntjes.)

Food 4 Inspiration (Nadia van Raam & Serge Feldman)
Nadia van Raam is een krachtige healer en promoter.
Zij heeft vele kwaliteiten en naast het feit dat het een warme intense persoonlijkheid is, is Nadia iemand met wie Purity Events ontzettend graag samenwerkt. Haar heldere en open kijk op zaken, zorgen voor de juiste keuzes en sublieme energie tijdens een evenement.

Mangala Spiritual Gift Shop (Sabine Kuvener)
Sabine Kuvener is een zeer bijzondere en inspirerende dame. Haar exclusieve kijk op schoonheid zorgt voor een assortiment “spirituele” producten dat met veel zorg en liefde is samengesteld.
Mangala: “Dat wat tot geluk en voorspoed strekt”.
www.mangala.nl

Ode
Met Ode heeft Purity Events in samenwerking met Bliz Events en Heart Events een aantal evenementen georganiseerd in 2009.
Ode is een optimistische organisatie met een inspirerend team intelligente mensen.

Rishis (Saskia Beugel)
Rishis is dé club for free souls. De oprichtster Saskia Beugel is een zeer betrouwbare en liefdevolle zakenpartner, vriendin en tevens healer.
Rishis en Purity Events hebben een aantal evenementen met zeer bijzondere sprekers georganiseerd, waaronder Anodea Judith.
Ook hebben wij gedurende onze gezamenlijke en zeer helende reis naar India een aantal bijzondere producten ontdekt welke in de webshop te bestellen zijn. Voor meer informatie stuur een email aan [email protected] met als onderwerp: “Helende reis”.

Upcoming events in Co Creation
De komende tijd zullen wij veel evenementen co- creëren waaronder; Kiesha Crowther, David Wolfe, David de Kock, David Icke, James Tyberonn, James Redfield, Daniel Vitalis, Crystal Skull Event, Johnathan Goldman, David Wilcock & vele anderen…

Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes