Vernieuwende events in een Veranderende Wereld!

Wereldprimeur – Jan Vayne – 1e Stilteconcert dat de Ziel aanraakt – Heart4Earth

Wereldprimeur – Jan Vayne – 1e Stilteconcert dat de Ziel aanraakt – Heart4Earth

Zaterdag 23 november – Wereldprimeur – Jan Vayne – 1e Stilteconcert dat de Ziel aanraakt – Laurenskerk te Rotterdam – Heart4Earth

Divine 9 Music, een ander geluid, een nieuwe wereld

De oude wereld draait door en wij gaan het anders doen. Heart4Earth vormt een brug van de oude naar de nieuwe wereld. We zijn heel blij dat we in co-creatie met Stichting Nucleus 9 een wereldprimeur en een fantastische avond kunnen aanbieden in de prachtige Laurenskerk in Rotterdam!

Zaterdag 23 november willen wij een nieuwe boost geven aan het Vertrouwen. Een bijdrage leveren om mensen in een andere stemming en sfeer te brengen. De Vreugde en de Liefde van het Leven weer te voelen. Samen gaan staan voor het creëren van een Nieuwe Stemming en hiermee een Nieuwe Wereld.

Hoe doen wij dit?Mayana - Purity Events

Samen met Jan Vayne (bekend en bevlogen musicus), Mayana (zangeres Heart Call Songs), Martine Nijenhuis in het voorprogramma (violiste) en Gert Kramer (creator Divine 9 Music) brengen wij deze avond geïnspireerde muziek in een nieuwe stemming die Harten doet openen en allen doet verwonderen. Bekijk hier de trailer.

Samen met jou en jouw geliefden creëren wij vanuit ons verlangen naar Harmonie het eerste Divine 9 Concert. Via live stream gaat deze avond de hele wereld over en zijn wij vanuit dezelfde intentie wereldwijd met elkaar verbonden.
De makers van de live stream: TomTom.tv, hebben een bereik van 20 miljoen mensen!

Divine 9 Music
Gert Kramer ging op zoek naar de oorzaak van de disharmonie die hij in zijn eigen leven en in de wereld in het algemeen waarnam.
Lees hier meer over de Divine 9 Music, de Kosmische Principes en de Makers.

Wat kan je verwachten tijdens deze avond
We introduceren een nieuwe manier van uitgaan waarin ontmoeten, verbinden en aandacht voor het grotere geheel centraal staan. De Divine 9 Music faciliteert om in een staat van balans, verbinding en overgave te komen. De muziek brengt uitzonderlijke rust, geeft inzichten en inspiratie, en heft, als de luisteraar dit wil, innerlijke blokkades op.

Onze wens voor deze avond
Dat wij samen met jullie, de co-creators van de Nieuwe Wereld, via intentie, liefde en muziek wereldwijd een bijdrage mogen leveren aan overvloed en het herstel en behoud van onze natuur en de aarde.

Interview Volkskrant
1 november stond er een 4 pagina’s groot interview met Jan Vayne, Gert Kramer en Evert Snel in de Volkskrant, “Het curieuze verhaal van de pianostemmer, de wiskundige, Jan Vayne & het getal 9″. Lees hier pagina 123 en 4.

Praktisch informatie
Tickets zijn te boeken via PC of laptop, niet via smartphone. Het concert start om 20.00, je bent vanaf 19.00 welkom, dan is de kerk open.

Datum & tijd zaterdag 23 november 2013 – 20.00uur tot 23.00uur (zaal open 19.15)
Locatie Laurenskerk, Grotekerkplein 27, Rotterdam (Route of GoogleMaps)
Prijs Standaard Ticket : €36,=
VIP Ticket              :€45,=
Voertaal Nederlands/Muziek
Informatie Nadere informatie kunt u aanvragen via [email protected] 
Organisatie Heart 4 Earth in co-promotie met Purity Events

Tickets zijn HIER verkrijgbaar bij onze partner Heart4Earth!

Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes